Güncel Haberler

“Yaşlı adamlarla tanışıp mahrem yerlerini gösterdi” 12 yaşındaki çocukla ilgili iddialar büyük sorun oldu!

Velayeti babasında olan 12 yaşındaki oğlunun cinsiyet algısının manipüle edildiğini söyleyen anne Esma, skandal suçlamalarda bulundu. 12 yaşındaki erkek çocuk, kadın kıyafetleri giydirilmiş, makyajlı ve ojeli, eski eşinin dini nikahlı eşi Selin tarafından Esra’ya gönderilmişti. Esra, “Babaannesi onu küçük yaşta eğitmiş. Kadın hareketleri yaptırıyor. Beline atkı bağlayıp hareket ettiriyor.” dedi.

Esra, 12 yaşındaki bir çocuğun, randevu talebi üzerine 50 yaşındaki erkeklerle görüşmesine izin verildiğini anlattı. “Ayrıntılı yerlerini görmek istiyorlardı” sözleriyle beni şok etti.

“MAKYAJ YAPMAK İSTİYORUM!”

Alper Gümüş’ün imamla evli olan sevgilisi Selin, yaşadıklarını canlı yayında tek tek anlattı.
12 yaşındaki çocuk, “Makyaj yapmak istiyorum, kadın kıyafeti giymek istiyorum” diyen Selin, “Kendi makyajını yaptı, oje sürdü. Anneanne güldü ve ben hiçbir şey yapmadım. Çocuğu şu şekilde fotoğrafladım ‘Babama gönderir misin?’ Ben de ‘Bu çocuğu işten döndüğünde psikoloğa gönderelim’ dedim. ‘Bir şey olmayacak’ dedim.

Ekran görüntüsü 2024-10-09 172941

Selin Hanım, “Furkan’ın telefonuna zaman zaman giriyorum. Bir uygulama yükledi. Yaşlı bir adamla görüntülü konuşuyordu. Adam bu konuda uygunsuz şeyler söylüyordu. Çocuk kabul etti ve yaptı. Onu da gönderdik. Kurtulabilmesi için Kur’an’ı Kerim’i okuyun.” Baba Alper Gümüş de yayına başvurarak suçlamaları reddetti. Çocuğu bu duruma sokan kişinin Selin olduğunu söyledi. “Bu videoları özellikle yapıyordu, bu adamı kızdırdı.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-09 175215

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu