Güncel Haberler

Sosyal medyada yayılan görüntüler nedeniyle 3 şüpheli tutuklandı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Olay, 20 Eylül’de merkez Osmangazi ilçesindeki 2.700 yıllık Tophane Duvarı’nda meydana geldi. Sosyal medyada müstehcen görüntülerin ortaya çıkması üzerine Osmangazi Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekipleri müdahale etti.

Ekipler, çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyerek müstehcen görüntülerdeki kişilerin MT (27) ve HK (31) olduğunu belirledi. Yapılan incelemenin ardından şüpheliler, merkez Yıldırım ilçesinin çeşitli mahallelerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler MT ve HK hakkında “müstehcenlik” suçundan adli soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN KİŞİ DE BULUNDU

Görüntüyü kaydedip sosyal medyada paylaşan kişiyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyerek görüntüyü çeken kişinin ZF (31) olduğunu belirledi. ZF, “suçun ihbar edilmemesi ve müstehcen görüntülerin yayınlanması” suçlamasıyla tutuklandı.

Gözaltına alınan ZF’nin polisteki ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: “Fotoğrafı çektikten sonra işte olduğumdan dolayı polise başvuramadım. Sosyal medya hesaplarımda paylaştım.”
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ZF, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu