Güncel Haberler

Eski Galatasaraylı oyuncunun transfere engel olduğu ortaya çıktı! Galatasaraylı taraftarlardan “Oraya gitmeyin” paylaşımı geldi

Galatasaray’ın yılan hikayesine dönüşen Nicola Zalewski transferiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Giallorossi taraftarlarının merakla beklediği ve olumsuz sonuçlanan Zalewski transferiyle ilgili olarak Galatasaray Teknik Direktörü İbrahim Hatipoğlu, “Nicola Zalewski ile görüşmeleri kapattık” diyerek Zalewski’nin defterini kapattı.

ESKİ GALATASARAYLI OYUNCU TRANSFER ENGELLERİ

Bu transferin neden gerçekleşmediği ve olumsuz sonuçlar doğurduğu sorgulanırken, Nicola Zalewski’nin Galatasaray’a gelmesini engelleyen kişinin eski bir Galatasaraylı futbolcu olduğu belirtildi.

“ORAYA GİTMEYİN”

angelino-galatasaray-2023-2024-1701165255-122695

Sports Night Digital’in haberine göre; Eski Galatasaraylı Angelino’nun Zalewski’ye “Galatasaray’a gitme, orada oynamana izin vermezler, sana para vermezler” dediği iddia edildi.

PODOLSKI İNA ETMEYE ÇALIŞTI

lukas-podolski-1476964501-6324

Polonyalı oyuncu bunu son toplantıda Galatasaraylı yöneticilere bildirdi. Öte yandan transfer için Podolski’nin de müdahale ettiği belirtildi.

Podolski genç oyuncuya “Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray’a git, kendini inanılmaz rahat hissedeceksin” dese de Zalewski’nin ikna olmadığı bildirildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu