Güncel Haberler

Dogwifhat (WIF) bir haftada %25 büyüdü, sırada ne var?

Solana merkezli memecoin Dogwifhat (WIF) son 24 saatte %15 artış göstererek 24 Eylül’de 1,98 dolara ulaştı. Hareket, WIF fiyatının altı ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,85 dolardan %60 düşmesinin ardından geldi.

Kaynak: Ticaret Görünümü

CoinGecko’nun verilerine göre memecoin’lerin toplam piyasa değeri yalnızca %3,35 artışla 47,3 milyar dolara yükseldi.

En iyi 10 memecoin’in fiyat performansı. Kaynak CoinGecko

WIF önceki zirvesine dönecek mi?

Bazı kripto para yatırımcıları Dogwifhat’ın orta vadede yükselmeye devam etmesini ve önceki zirvesine dönmesini bekliyor.

Altcoin analisti Sjuul, 24 Eylül’de X’teki bir gönderide “WIF yavaş yavaş yükseliyor” diye yazdı. “Geçen ayki desteğin ardından sessizce yükseliyoruz” dedi.

Başka bir kripto analisti Crypto Jobs, WIF fiyatının 1,98 dolar ve 2 doların izlenmesi gereken temel direnç seviyeleri olarak 180 günlük alçalan takozdan kırıldığını söyledi.

1,75 dolardaki alçalan takoz trend çizgisi memecoin için acil destek görevi görüyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 22-23 Eylül tarihleri ​​arasında 53’ten 66’ya yükseldi ve bu da alıcıların piyasaya hakim olduğunu gösterdi.

Kaynak: Ticaret Görünümü

Son yükselişin bir sonucu olarak WIF, sırasıyla 1,70 $, 1,80 $ ve 1,85 $ olan 50, 200 ve 100 günlük EMA’lar da dahil olmak üzere önemli seviyeleri desteğe dönüştürdü. WIF fiyatı takoz formasyonunun hedefi olursa 2,55 dolara doğru yükselişine devam edebilir.

CoinGlass verilerine göre Memecoin’in fiyatı artmaya devam ederse ve 2,02 dolara ulaşırsa 10,91 milyon dolar değerindeki kısa pozisyonların tasfiye edilme riskiyle karşı karşıya kalacak. Tersi senaryoda, fiyat %10 düşerek 1,80 dolara düşerse 13,63 milyon dolarlık uzun ticaret iptal edilebilir.

Kaynak: Madeni para camı

Açık faiz verileri WIF’in yükselişini destekliyor

Dogwifhat’ın 24 Eylül’deki fiyat artışı açık pozisyonlardaki (OI) artışı takip etti.

Açık faiz, yatırımcıların ve analistlerin piyasa duyarlılığını ölçmek ve gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için kullandıkları önemli bir kriterdir.

CoinGlass verilerine göre WIF’in OI’si, bir önceki gün 23 Eylül’de 232,82 milyon dolardan 24 Eylül’de 315,95 milyon dolara yükseldi.

Kaynak: Coinglass

Coinglass’tan elde edilen diğer veriler, son günlerde WIF’de kaldıraçlı uzun pozisyonlara olan talebin arttığını ortaya koyuyor. Bu durumda bir hafta gibi uzun sürelerle uzun pozisyon tutan yatırımcılar %0,05’e kadar finansman faizi ödemek zorunda kalabilecek.

Kaynak: Coinglass

Bu yazı yatırım tavsiyesi veya tavsiyesi içermemektedir. Her yatırım ve ticaret hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu