Güncel Haberler

TRT 1 Canlı HD kesintisiz izle – Euro 2024 İspanya İngiltere Finali elbette canlı yayını İZLEYİN (TRT Maç İzle)

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nın finali İspanya ile İngiltere arasında oynanacak ve TRT1 ekranlarından canlı izlenebilecek. TRT1’i televizyondan izleyemeyen kullanıcılar, İspanya-İngiltere maçını elbette canlı yayın yoluyla TRT1’den canlı izleme seçeneğini tercih edecek. TRT1’in HD kalitesinde kesintisiz canlı yayını, TRT maçlarını Tabi’nin resmi internet sitesi tabi.com.tr üzerinden izleme imkanı sunacak.

Daha fazla haberok-zarf.
Daha fazla haberok-zarf.

Avrupa Şampiyonası heyecanı 14 Temmuz’da TRT1’de sona eriyor. EURO 2024’ün ilk finalisti, Fransa’yı 2-1 mağlup eden İspanya oldu. İspanya böylece dördüncü Avrupa şampiyonluğuna yaklaştı. Hollanda’yı 2-1 yenen İngiltere de finale yükseldi ve İspanya’nın rakibi oldu. İspanya ve İngiltere, 14 Temmuz 2024 Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmada hakem François Letexier düdüğü çalacak. Letexier’in yardımcıları ise Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Szymon Marciniak olarak açıklandı. İnternette “Euro 2024 Finali İspanya İngiltere, canlı yayın İZLE” konusu araştırılıyor. Detaylar burada…

TRT 1 HD İZLE: EURO 2024 İspanya İngiltere DERS MAÇI CANLI YAYIN

EURO 2024 finalinin adı İspanya ve İngiltere oldu.

İspanya ve İngiltere, bugün (14 Temmuz Pazar) Berlin Olimpiyat Stadı’nda şampiyonluk kupası için yarışacak.

Final maçı TSI saat 22.00’de başlayacak.

TRT1’i dijital formatta izlemek isteyenler, karşılaşmayı TRT’nin online platformu Tabi.com.tr üzerinden takip edebilecek.

İngiltere Hollanda maçını canlı izle! Euro 2024 TRT 1’i şifresiz izleyin! İngiltere Hollanda yarı finalini HD olarak izleyin!

TRT1 DEL CORSO İspanya İngiltere MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

TRT 1 frekansı nasıl ayarlanır ve güncellenir? TV frekans ayarları (Philips, Toshiba, Vestel, Arçelik, Sunny, Samsung, Beko ve LG)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu